За нас

ЗА НАС

 
Уебсайтът MalkoKote.com е иновативна платформа за малки обяви от жени и мъже, които търсят запознанства. Целта ни е да предизвикаме по-разкрепостените хора в България да се срещат и да образуват общност.

В уебсайтa ще откриете обяви, публикувани от реални хора, които са разпределени в различни категории. Имате възможност да търсите обяви по населени места. По този начин много лесно и бързо може да откриете това, което желаете, в местоположението, което сте задали.
В момента на българския пазар съществуват няколко подобни платформи, в които се срещат оплаквания относно реалността на обявите. Ние имаме за цел да елиминираме тенденцията за фалш и подвеждане.
Във всяка една категориите на уебсайта може да откриете актуални обяви, които предлагат запознанства с потребители на уебсайта, който ги е публикувал. Имате възможност да се свържете с публикуващия, ако проявявате интерес.

Важно е да отбележим, че администраторите на MalkoKote.com не могат да гарантират коректността на съдържанието на обявите, тъй като тази отговорност се носи от самия потребител, публикувал обявата.
Ако имате доказателства, че някоя обява е манипулирана или незаконосъобразна, моля възползвайте се от опцията за подаване на сигнал. Бъдете подробни в обясненията, за да можем бързо да направим проверка и при нужда да премахнем обявата от сайта.

Уебсайтът MalkoKote.com няма за цел и изрично забранява в своите общи условия предлагането на платени сексуални услуги. Отговорността за всяко противозаконно действие, извършено от потребител на уебсайта, включително и публикуване на незаконосъобразни обяви ще бъде понесена от самия потребител.
Всички думи и изрази – словосъчетания, налични в текстовете на уебсайта, в които се включват думите „секс“, „компания“, „ескорт“, „компанюнки“, „секс телефони“, „секс обяви“, „сексуални услуги“, „предлагане на секс“ и всички други такива със сексуална насоченост са изписани единствено с цел реклама и маркетинг. Тези думи са нужни за оптимизация на уебсайта и достигане до съответните потребители използващи подобен тип сайтове за запознанства.

Впиши се
Потребител
Парола
Забравена парола? Напомням