Обяви за анален секс

Сексът между партньорите може да бъде с цел доставяне на неустоимо удоволствие, но понякога имаме нужда от нови предизвикателства и малко по-различни ласки.

Поне по този начин започва всичко, когато става дума за анален секс. В повечето случаи жените стремглаво бягат от поемането на члена чрез задника си.

Но изненадващо и за тях самите, след време те само търсят това удоволствие, тъй като са осъзнали колко приятно е усещането от него.

Защо да практикуваме анален секс

Истината е, че редовното практикуване на анален секс, не е най-ползотворното за организма усещане.

Затова е важно да знаете, че е достатъчно 2-3 пъти в месеца да си доставяте това удоволствие.

В началото може да изпитвате болка, затова е важно да се отпуснете и да мислите за удовлетворението, което предстои да изпитате.

Чрез аналния секс жената може лесно да достигне до оргазъм, който е в пъти по-силен от вагиналния.

При стандартния секс може да не използвате лубриканти, но при аналния е желателно. По този начин ще намалите триенето и ще изпитате по-голямо удобство при проникването.

Още нещо, което е полезно да знаете, е факта, че не е желателно да се смесват бактериите във вагината с тези в аналния канал. Затова по-добре не правете едновременно и двата типа секс.

Ако все пак се отдадете и на двата типа полови ласки, препоръчваме първо да правите стандартен секс, а след това анално сношение.

Важно е да знаете и че ако мъжът свърши вътре, е важно в следващите няколко часа да си останете у дома.

Причината е, че се получава разхлабващ ефект, при което е важно да имате свободен достъп до тоалетна.

Компаньонки от MalkoKote.com

Секс обявите за анален секс в сайта са реални и потребителите, които са посочили тази екстра, очакват да се свържете с тях.

Използвайте този момент, за да изпитате ново изживяване или за пореден път да се насладите на огромното удоволствие от този вид полов акт.

Впиши се
Потребител
Парола
Забравена парола? Напомням