Обяви за френска с кондом

Французите са дали много на света, включително и нещо, заради което всеки мъж трябва поне в една част от себе си да е малко франкофон, а именно френската любов.

Този главозамайващ акт, в който женската уста обгръща и обгрижва мъжкият полов орган е мечта за всеки, който е любител на женските ласки.

Ние от MalkoKote.com сме се постарали да направим тази мечта колкото се може по-лесно осъществима, като създадохме специална категория, в която ще откриете всички жрици на любовта, предлагащи услугата „френска с кондом“.

Не си позволявайте да пропуснете това върховно удоволствие, плод на великата френска мисъл.

Така, когато следващият път получите въпроса „Запознати ли сте с френската мисъл“ ще може смело да дадете положителен отговор.

Какви са предимствата на френската с кондом

Може би сте си задали въпроса – защо френската любов трябва да е с кондом? Не е ли по-добре тя да се извършва в по-естествена форма, която би доставила повече удоволствие?

Е, в случая не бива да забравяме, че тази услуга се предоставя от професионални компаньонки, чиято основна дейност са секс услугите.

Като всеки професионалист, който просто иска да си свърши работата, компаньонките държат изключително много на хигиената и личното си здраве.

Презервативът от десетилетия се е доказал като ефективно средство в борбата с полово-предаваните болести и към секса с непознати, който спада в категорията с платени секс услуги, със сигурност трябва да се подхожда внимателно.

Не изпадайте в заблудата, че френската любов с кондом доставя по-малко наслада от чистата „френска без кондом“. Ако жрицата на любовта срещу вас е достатъчно опитна, тя може да направи така, че дори няма да усетите разлика.

Още едно предимство на този вид френска любов е фактът, че господата с по-чувствителен полов орган биха се чувствали далеч по-комфортно с кондом, отколкото без.

В крайна сметка не губите нищо, ако опитате и кой знае – може да се окаже, че френската с кондом ви допада далеч повече отколкото сте си мислили.

При всички случаи имате невероятната възможност да откриете перфектната компаньонка за вас, която да ви пренесе в страната на удоволствието – с помощта на MalkoKote.com.

Впиши се
Потребител
Парола
Забравена парола? Напомням