Обяви за груб секс

Сексът може да е уникален, когато е взаимно желан и споделен между добри интимни партньори. Съществуват няколко типа секс, сред които се открояват стандартния, BDSM и грубия секс.

Понякога на човек му е трудно да различи грубия секс от БДСМ наложените в обществото представи, но всъщност има осезаема разлика.

В единия случай има ролева игра, докато в другия случай сме малко по-груби в страстите, но не изпадаме в крайностите на първия.

Какво отличава грубия секс

Сексът става груб, когато прерасне в нещо повече от любовни ласки в леглото. Когато ситуацията се нажежи и започнат да се използват нокти, хапане, драскане. Ето тогава става дума за по-груби прояви в кревата.

Характерното при този вид секс е, че ръцете поне на единия човек трябва да са свободни, за да могат да нанесат поражения по тялото на другия.

Грубостите често са харесвани от жените и им доставят още по-голямо удоволствие и наслада.

Всъщност истината е, че грубият секс може да се смята за комплимент по всяко едно време. Не забравяйте това изречение, защото то е валидно за всички жени в София, Пловдив, Варна и всички останали места в България.

Препоръчани пози от MalkoKote.com

Има няколко сексуални пози, които доставят наслада и предоставят свобода на ръцете да се погрижат за по-грубия елемент.

Стандартните пози мъжа върху жената и жената върху мъжа предоставят достатъчно свобода на човека отдолу да се погрижи за белезите по гърба на партньора си.

Кучешката поза е друга, която предоставя възможност за дърпане на косата на жената, за да се достави по-голямо удоволствие.

Позата, в която партньорите седят един в друг с лице или жената в гръб, са другите две, които са особено удачни за оставяне на синини и белези по тялото на любовника.

Възползвайте се максимално в тези моменти и няма да съжалявате за реакцията на отсрещния човек.

Е, има и малък шанс да изядете някой шамар, но това отново попада в графата за допустимите грубости в секса.

Впиши се
Потребител
Парола
Забравена парола? Напомням