Обяви за групов секс

Груповият секс е едно от нещата в любовта, които на пръв поглед изглеждат страшни, но след това се убеждаваме, че доставят неповторима наслада.

За някои този вид секс е мъчителен и труден, докато за други това е шанс да се изявят и се радват на ласките, които получават.

Защо хората имат нужда от секс в тройка

Дълбоката истина се крие в това, че както мъжа, така и жената, имат желание да опитат от този вид сексуален начин на живот.

Всеки човек дълбоко в себе си се пита какво ли би станало, ако опита с двама души едновременно. Този въпрос си задават много компаньонки във Варна.

Реалността е малко по-различна от представите и е просто да се осъзнае. Причината се крие във факта, че има огромна разлика дали желаете да бъдете с двама мъже или с две жени, че дори и повече.

Изследванията сочат, че при жените процентът на избор е равен, т.е. те са склонни да изберат секс с още една жена и мъже или с още двама мъже в еднаква степен.

Очевидно това е признак, че те търсят да доставят удоволствие не само на себе си, но и на партньора си.

При мъжете е обратното – 80% от тях имат желание да пробват с две жени и само 20% са склонни да споделят жената с още един мъж.

Странно, тъй като в повечето порнографски филми се наблюдава обратния феномен.

При мъжете факторът е по-егоистичен, т.е. те мислят за себе си и за своето удоволствие много повече, отколкото за това какво ще изпита партньорката им.

Gang Bang и допустимо ли е да се прави

Този термин е разпознаваем и общо взето буквално означава оргия на български език. Дали ще бъде групов секс само с мъже, само с жени или ще има по много и от двете няма никакво значение. Важно е да има секс.

А компаньонките в сайта MalkoKote.com са готови за всякакви подвизи, за да доставят удоволствие на всички.

Впиши се
Потребител
Парола
Забравена парола? Напомням