Обяви за масаж

Не са добавени нови профили. Моля, щракнете, за да добавите нов

Масажите от край време служат за две основни направления като и двете имат общ краен резултат – доставяне на удоволствие.

В първия случай масажистът облекчава натрупаното напрежение в мускулатурата на организма. Във втория случай масажът се превръща в част от еротичната игра преди истинското представление.

Когато някой ви предложи масаж – не отказвайте. Винаги ще останете доволни от резултата, стига разбира се предлагащият услугата човек да знае какво прави.

Масажът като сексуална възбуда

В Интернет може да откриете хиляди клипчета за еротични масажи, които се предлагат както от жени, така и от мъже.

Този факт е достатъчен, за да може да се говори за употребата на тази техника като част от списъка с еротични фантазии и умения.

Направата на масаж не е проста работа и не случайно това е цяла професия. И все пак когато става дума за секс обява с тази насока трябва да ви е ясно, че става дума за еротика.

В тези случаи няма никакво значение дали знаете как се прави масаж и дали имате опит. Важно е да успеете по такъв начин да прокарвате ръцете по тялото на партньора, че да му се прииска да ви се нахвърли яростно.

Всичко опира именно до техниката за докосване и няма нищо общо с отпускането на мускулите. Точно обратното, дори.

Когато търсите компаньонка за секс хвърлете един поглед дали тя предлага масаж и ако е наличен – възползвайте се.

За жените се отнася същото – оставете се в ръцете на мъж, който има желанието да обходи цялото ви тяло с ръцете си.

Преминаването към същинския акт понякога е напълно неосъзнато, защото човек се пренася в една друга вселена.

Секс след масаж

Половият акт след масаж е страхотна услуга, която се предлага в секс обявите в Русе и останалите градове в MalkoKote.com. Това е една от ТОП услугите, които се оценяват най-високо от хората, които са се възползвали вече от доставянето на този вид удоволствие.

Впиши се
Потребител
Парола
Забравена парола? Напомням