Обяви за писинг / златен душ

Писингът, познат още като златен душ, е вид парафилия, при която един или двамата партньори уринират един върху друг с цел сексуална възбуда.

Определено този фетиш не е подходящ за всеки – изисква се специално отношение към сексуалното удоволствие, за да разберете защо този акт доставя удовлетворение на хората, които го практикуват.

Ние от MalkoKote.com разбираме, че мнозинството от хората не са склонни да „експериментират“ със златен души, поради което е и доста трудно да намерите партньор, който да ви предложи тази сексуална наслада.

Ето защо създадохме настоящата категория, в която може да откриете множество обяви на компаньонки и травестити, предлагащи услугата „писинг“.

Най-добрите оферти за златен душ са в MalkoKote.com

Разбираме, че на пръв поглед този сексуален акт може да изглежда отблъскващ – но не разбираме хората, които категорично го отхвърлят без дори да са му дали шанс.

Както при всеки вид фетиш, този също е способен да доставя неповторимо сексуално удоволствие и не може да сте сигурни дали и при вас няма да е така, без да сте опитали.

Затова насърчваме всеки да се отдаде на нестандартни сексуални практики от време на време и да задълбава повече и повече в своята сексуалност.

Нямате представа какво може да откриете и кое ще привлече вниманието ви. От наша страна, ние се стараем да предоставяме възможност да опитвате колкото се може по-нестандартни неща в спалнята, а обявите, на които ще попаднете тук, предлагат какви ли не услуги.

Екипът на Malkokote.com отделя изключително много време в контрол и проверка на всички налични обяви, за да може до вас да достигат единствено проверени и 100% реални секс оферти.

Не желаем да подвеждаме нашите потребители и да губим времето им – ето защо осигуряваме сериозен контрол върху обявите на компаньонки.

Изхвърлете предразсъдъците и кажете НЕ на вашите предубеждения – опитайте златен душ с някоя изкусителна компаньонка и навлезте в едно съвсем различно ниво на удоволствие и наслада.

Впиши се
Потребител
Парола
Забравена парола? Напомням