Обяви за работа

Имате ли безкрайна страст към секса и интимните забавления? Мислили сте някога да превърнете тази ваша страст в работа?

Мечтали ли сте си някога да работите в индустрия, която на годишна база генерира милиарди долари по цял свят?

Е, сега имате перфектната възможност за това – в категорията с предложения за работа в сайта на MalkoKote.com.

Решихме, че трябва да създадем място, в което всеки, който иска активно да се занимава със секс услуги, да може бързо, лесно и безопасно да открие работа за себе си.

Преди да затворите тази страница, изпълнени със съмнение и недоверие, ни дайте шанс да обясним какво ще откриете тук и защо си заслужава да се доверите на нашата платформа.

Какви предложения за работа ще откриете тук

В настоящата категория ще откриете всевъзможни оферти за работа като компаньонки, масажистки, участници в тройки и групови оргии, травестити, жигола и какво ли още не.

Офертите могат да са както персонални, така и от името на специализирани в тази дейност агенции.

Не допускайте на предразсъдъците да ви завладеят. Замислете се – сексуално активни ли сте? Привличате ли противоположния, а дори и същия пол? Имате ли достатъчно опит в леглото, за да задоволите напълно вашия интимен партньор?

Ако отговорът на всички тези въпроси е да, тогава няма логична причина да не опитате да изкарате пари от нещо, в което сте добри и разполагате с нужния опит.

За съжаление представата на повечето хора за работата като компаньонка се базира само и единствено върху материали в медийното пространство, които представят най-негативната част на тази работа и то в отделни случаи.

Ако насреща си имате коректен работодател, може напълно спокойно да практикувате най-древната професия без никакъв риск за здравето и сигурността ви.

Защо може да се доверите на офертите за работа в сайта на MalkoKote.com

Като един от най-големите сайтове за секс обяви у нас, ние от MalkoKote.com осъзнаваме своята отговорност по отношение на предложенията за работа и съответно сме предприели нужните мерки, за да не допуснем фалшиви обяви от некоректни хора да достигнат до настоящата категория.

Екипът ни е стриктен в това отношение и всяка фалшива и непроверена обява мигновено бива заличена от нашия сайт.

Искаме да създадем работещ канал както за едната, така и за другата страна. Целта ни е всеки, който иска да се занимава с тази дейност, да може да открие коректен работодател, при когото да го прави.

Може да се доверите на нашия екип и да опитате късмета си с някое предложенията за работа в сферата на секс услугите.

Впиши се
Потребител
Парола
Забравена парола? Напомням