Karina

Име/прякор
Karina
Заглавие на обявата
Само кажи и ще изпълня всяко твое секс желание
Град
Какво предлагам
Здравей ! Не съм типичната стройна красавица, пухкава съм, но те уверявам, че ще изпиташ удоволствие. Предлагам ти възможност да се отпуснеш и да забравиш за малко за сивото ежедневие, напрежението и работата. Мога да те накарам да се чувстваш добре и да превърна всяко твое сексуално желание в реалност. Ако нещо не ми е познато, можеш и ти да ме научиш. Ако пожелаеш, можеш и приятелите си да поканиш да участват, за да е още по-хубаво. Навита съм на всякакви лудории. Обичам да духам и да гълтам сперма. Имам големи гърди, с които да ти направя една турска и можеш да свършваш, където пожелаеш. Мога да ти бъда просто компания, с която да си поговориш.
Данни за контакт
Телефонен номер
Възраст
28
Височина
165 см
Сексуалност
Хетеросексуален(а)
Националност
България
Размер Гърди
D
Тегло
90 кг
Вид Гърди
Естествени
Цвят на очите
Пъстри
Цвят на косата
Кестенява
Терен
  • На адрес
  • Хотел
  • Кола
Търся:
  • Дългосрочно познанство с цел спонсорство
  • Еднократни срещи с цел спонсорство
Относно мен
Не съм с перфектна фигура, закръглена съм и с извивки. Имам големи цици, тясна путка, кестененява коса и синьо-зелени очи. Нямам задръжки и имам интерес да пробвам нови неща. Обичам секс играчките, но предпочитам да усещам кура ти в себе си. Нямам собствен терен, мога да дойда, където ме извикаш.
Описание на обявата
Предлагам секс услуги, които ще те накарат да изпиташ удоволствие. Правя почти всичко - стандартен секс, анален, масажи, правя свирки с и без кондом. Може и групов секс да правим, суинг и всичко подобно. Няма да ти се карам, ако решиш да свършиш дори и в мен.

Един час с мен ще ти струва 200 лева, като в цената влиза всичко, което пожелаеш.
  • 131 Прегледи
Ако изпратите съобщението без да имате регистрация ,то профила няма да може да Ви отговори на съобщението.Моля направете си регистрация преди да изпратите съобщение
Кликнете върху изображението, за да опресните
Изберете причина или "друго" за да добавите коментар
Зареждане...
Сигурни ли сте?
Впиши се
Потребител
Парола
Забравена парола? Напомням